POKLICNA GASILSKA ENOTA KRŠKO

Oseba v zaledenelem ribniku
Strokoven izvlek osebe
Skrb za okolje
Čistilna akcija ribnika
Kolesarska ekipa
Aktivno udeleževanje kolesarskih tras
Potapljaška enota
Izvajanje rednih potopov
Spust iz višin
Potrebna izjemna pripravljenost
Požar avtomobila
Strokovno gašenje gorečega avtomobila
Polno razit požar
Izjemno visoke temperature
Vrvna tehnika
Reševanje iz težko dostopnih globin
Obvezna vsakodnevna usposabljanja
Zagotavljanje visoke usposobljenosti
slbghrnlenfrdehuitnoplruessv

Servis ročnih gasilnih aparatov

Servis RGA v smeri zunanjega izhoda large

Obratovalni čas servisa:
Od ponedeljka do petka v času od 07.00-15.00h.
Ob sobotah, nedeljah in praznikih servis ne obratuje.
tel.: 07/488-05-35
mob.: 031/669-804
e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Vsako leto se opravi več kot 6000 pregledov in servisov gasilnikov. Servisiranje gasilnikov se izvaja zunaj na terenu kot tudi v servisni delavnici. Servisna enota ima pooblastila za servisiranje gasilnikov proizvajalca

 Gallus, Gloria, Anaf, Protex Gen Pastor Total, IBS, Neuruppin 

Redno se izvajajo udeležbe strokovnih seminarjev, kjer se pridobi dodatno znanje na že pridobljenih dolgoletnih izkušnjah, kajti servis ročnih gasilnih aparatov obratuje že od leta 1981. Servisirajo se vsi tipi gasilnikov zgoraj omenjenih proizvajalcev, tako gasilniki z ampulo kot gasilniki na stalni tlak. Popolnoma brezplačno pa servis svojim strankam nudi strokovne napotke in predloge iz smeri požarne varnosti.

V zadnjem času je opaziti zelo dobro osveščenost ljudi s strani požarne varnosti, saj prebivalci pogosteje izvedejo nakup gasilnika kot so ga nekdaj. Za nakup se odločiljo tudi v primerih, kadar gasilnik zakonsko ni obvezen kot npr. v osebnih vozilih in enostanovanjskih hišah. Spoznali so, da gasilniki lahko rešijo njihovo imetje kot navsezadnje tudi človeško življenje. Sama uporaba novih tipov gasilnikov je bistveno bolj enostavna kot pri starejših, kar tudi potrjuje bistveno večja prodajnost kot pred leti.

Poleg rednega servisranja gasilnikov se izvajao tudi tehnični vizualni pregledi notranjega in zunanjega hidrantnega omrežja. Po uspešno končanem pregledu se izvede zapisnik oz. potrdi dokumentacija za tehnične preglede notranjega in zunanjega hidrantnega omrežja.

Servis ima računalniško kot tudi ročno beleženje pogodbenih strank, kar pomeni, da strankam ni potrebno skrbeti, kdaj poteče gasilnikom rok veljavnosti servisa. V kolikor se pojavijo morebitna vprašanja nas lahko kontaktirate po telefonu ali po e-mailu oziroma se oglasite na samem servisu.

Izpostavljeni prispevki